Evenemang

Trädgårdsföreningen är inte bara en finpark utan även en plats för olika evenemang. Året runt bjuds det på till exempel utställningar, konserter och guidningar.

Du kan läsa mer om vad som händer i parken under Program.

Återkommande aktiviteter

Kameliaveckor

I Palmhusets västra flygel, blommar kameliorna i rosa, röda och vita nyanser. Första veckan i februari är de som allra vackrast och då uppmärksammar parken dessa vinterblommor lite extra.

Midsommarfirande

Dans kring midsommarstången, kransbindning och sång. Välkommen till ett traditionellt midsommarfirande i 1800-talsmiljö.

Rosenfest

Varje sommar, i början på juli, då rosorna är som vackrast, ordnar Trädgårdsföreningen en fest till rosen ära. Då hyllas blommornas drottning med utställningar, seminarier, försäljning och underhållning.

Växtutställningar

Varje vår och sommar ordnar parken en växtutställning. Ibland bjuds kända trädgårdspersonligheter in.