Nu kan du som bor i Majorna med omnejd dricka kranvattnet igen

Senast uppdaterad: 20 juni 2019 klockan 11:39 | Publicerad: 18 juni 2019 klockan 11:55

Eftersom proverna som kretslopp och vatten tagit visar att det inte finns något i dricksvattnet som kan orsaka magsjuka, kan du som bor i Majorna med omnejd lugnt dricka ditt kranvatten utan att koka det.

Nu kan du dricka kranvattnet igen

Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. I Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens guldålder.

Rosenfesten

Publicerad 13 juni 2019
Den 29 juni bjuder vi in till en dag med samtal, information och inspiration för att hylla rosen, den kanske mest älskade av alla blommor
${loading}