Dukning i Lagerhuset. Foto: Gustav Klock

Bokning och ordningsregler

När du har bokat lokal i parken är det en del saker som du behöver tänka på.

Rökning och levande ljus i lokalerna liksom bilkörning i parken är förbjudet. Bilar får inte heller parkeras i parken, närmaste parkering är Åkareplatsen eller Heden.

Gästen ansvarar själv för att både ställa i ordning lokalen liksom att återställa den efter sig. Man kan använda valfritt cateringföretag eller laga sin egen mat. Rosenkaféet som ligger intill har även cateringverksamhet om så önskas och har telefonnummer 031-80 97 80 eller 031-80 27 90.

Bokning

För bokningsförfrågan, klicka på knappen nedan. Observera att formuläret endast är en förfrågan. Bokningen genomförs först efter att du blivit kontaktad av Trädgårdsföreningen.

OBS! Innan 19 augusti har vi ingen möjlighet att besvara eller behandla nya bokningsförfrågningar för 2018. Skickar du en förfrågan under den här tiden kommer den att sparas för att behandlas efter 19 augusti.

Vi tar inte emot bokningsförfrågningar för 2019 förrän 1 oktober. Förfrågningar som skickas innan dess behandlas inte.

Skicka bokningsförfrågan

Avbokning

Trädgårdsföreningen är en del av Göteborgs Stad, därför gäller samma avbokningsregler som andra delar av kommunen när det kommer till uthyrning för mötes-och festlokaler. Behöver du avboka din tid gäller följande avgifter.

• Avbokning 14 dagar eller tidigare innan bokad tid 300 kronor
  • Avbokning 7-13 dagar innan bokad tid halva bokningsavgiften