Foto: M K

Trivselregler

För att Trädgårdsföreningen ska vara en trevlig plats för alla att besöka finns några enkla men viktiga regler:
  • Gräsmattorna är till för att användas. Välkommen att sola, picknicka, leka eller gå på gräsmattorna.
  • Hjälp oss att hålla rent, plocka upp efter dig och släng ditt skräp i papperskorgar och soptunnor.
  • Du får inte ta med hunden in i parken, inte ens om den är kopplad.
  • Du får inte cykla i parken.
  • Du får inte dricka medhavd alkohol i parken. Det finns serveringar i parken som erbjuder både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker.

Trädgårdsföreningen är skyddad som byggnadsminne. Planteringar, gräsmattor, grusgångar, byggnader, entréer och staket har stora kulturhistoriska värden. Hjälp oss att bevara parkens värden genom att:

• inte trampa i rabatterna
  • inte förstöra eller klottra
  • inte grilla
  • inte spela bollspel
  • inte framföra fordon i parken, både körning och parkering är förbjuden (om du inte har avtal).

Om du saknar information om något här, kanske du kan hitta det under ”Frågor och svar”.