Utställningar 2017

Parken bjuder på flera utställningar under året. Både sådana som vi skapat själva och som vi bjudit in andra att göra.

17 juni-20 augusti ’Fyra komma två’

Årets gästrabatt vid Direktörsvillan är skapad av Katrin Mattiasson, kreatör med textil som utgångspunkt. I projektet ’fyra komma två’ har hon arbetat platsspecifikt för Trädgårdsföreningen och visar två installationer där handens arbete möter tankar om jordens ändlighet. Vinnare av tävlingen UPMARKET 2016.

Augusti

17 juni-5 augusti Kaktus- och suckulentutställning

En värld av torka, taggar och saftiga suckulenter visas i Växthuset. Arrangeras i samarbete med Peter Korn, Växtverket, La Fleuriste, Göteborgs Botaniska trädgård, Kaktus och Suckulentsällskapet. Kl 12-20. Den 6:e augusti blir det växtloppis, se programmet för mer information.

27 augusti Nationell pelargonutställning i Lagerhuset

I Lagerhuset kl 12. Arrangeras av Svenska Pelargonsällskapet  Mer information: www.pelargonsallskapet.com