Konserter

Under sommaren är Trädgårdsföreningen en plats för konserter. Både nationella som internationella artister gästar parken.

Att gå på konsert i Trädgårdsföreningen är något utöver det vanliga. Förutom att du antagligen får se någon av dina favoritartister är också platsen speciell. Träden och den genuina omgivningen ger en vacker inramning till evenemanget. Då kan det vara lätt att glömma bort att du faktiskt befinner dig mitt i centrum.

Viktigt att tänka på

Eftersom Trädgårdsföreningen är en allmän plats får du inte ta med dig alkohol in i parken. Du får inte heller ta med hunden eller grillen. För varje konsert beskrivs vad som inte är tillåtet att ta med in i parken.

Samtliga konserter hålls utomhus, om inget annat anges, och alla platser är ståplatser.

Närmaste parkering är Heden, där finns även särskild parkering för rörelsehindrade.

Rullstolsbiljetter bokas via konsertarrangörens förutbestämda försäljningsställen, se arrangörens hemsida för respektive konsert.

Konserter 2020

21/6 Sting flyttad till 18 juni 2021

För mer information, kontakta arrangörerna: Live Nation och KB West

2/7 The Ark flyttad till 10 juli 2021

Information från arrangören

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra The Arks sommarturné 2020 utan turnén kommer att flyttas fram till sommaren 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

För frågor kring biljetter, kontakta Ticketmaster.

För övriga frågor, kontakta arrangörerna: Nöjet och Live Nation

19/7 Lars Winnerbäck — flyttad till 18 juli 2021

För mer information, kontakta konsertarrangören: info@unitedstage.se

25/7 Mando Diao — flyttad till 12 juni 2021

Information från arrangören

På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset flytts sommarens spelning med Mando Diao i Göteborg fram till sommaren 2021. Konserten kommer nu att äga rum i Trädgårdsföreningen lördag den 12 juni 2021. I och med flytten har vi dessvärre inte kunnat bekräfta att Hästpojken följer med som special guests. Mer info om support kommer därför meddelas vid senare tillfälle.

Håll i din biljett! Köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet i Trädgårdsföreningen och behöver inte bytas.

7/8 Ulf Lundell inställd

Information från arrangören

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Ulf Lundells konsert i Trädgårdsföreningen 7 augusti 2020, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

- Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar.
Ulf Lundell

Information om återbetalning

Kortbetalda, Bankbetalda, Swishbetalda, PayPalbetalda eller biljetter betalda med AcceptEmail (inkl. outhämtade) återbetalas till kortet/kontot inom två veckor.

För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen inom två veckor.

Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.

Service - och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat eller inställt evenemang.

Sista dag för återköp är 2020-05-19

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Ticketmaster.
Contact Center: 077-170 70 70
Öppet vardagar: 9-17

För mer information, kontakta arrangörerna: Nöjet och Live Nation

8/8 Uggla, Miss Li & Petter flyttad till 7 augusti 2021

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserten med Magnus Uggla, Miss Li & Petter i Göteborg den 8 augusti 2020 utan konserten kommer att flyttas fram till den 7 augusti 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Eventuella frågor hänvisas till Ticketmaster, ticketmaster.se.

Arrangör: Live Nation

21/8 Veronica Maggio flyttad till 9 juli 2021

Håll i din biljett - den gäller för det nya datumet.

Frågor hänvisas till Ticketmaster och arrangören Nöjet.

22/8 Tomas Ledin flyttad till 14 augusti 2021

Information från arrangören

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Tomas Ledins sommarturné 2020 utan turnén kommer att flyttas fram till sommaren 2021.

Håll i din biljett - den kommer att gälla för det nya datumet.

För biljettfrågor, vänligen kontakta Ticketmaster.
Contact Center: 077-170 70 70
Öppet vardagar: 9-17