Konserter

Under sommaren är Trädgårdsföreningen en plats för konserter. Både nationella som internationella artister gästar parken.

Att gå på konsert i Trädgårdsföreningen är något utöver det vanliga. Förutom att du antagligen får se någon av dina favoritartister är också platsen speciell. Träden och den genuina omgivningen ger en vacker inramning till evenemanget. Då kan det vara lätt att glömma bort att du faktiskt befinner dig mitt i centrum.

Viktigt att tänka på

Eftersom Trädgårdsföreningen är en allmän plats får du inte ta med dig alkohol in i parken. Du får inte heller ta med hunden eller grillen. För varje konsert beskrivs vad som inte är tillåtet att ta med in i parken.

Samtliga konserter hålls utomhus, om inget annat anges.

Närmaste parkering är Heden, där finns även särskild parkering för rörelsehindrade.

Rullstolsbiljetter bokas via konsertarrangörens förutbestämda försäljningsställen, se arrangörens hemsida för respektive konsert.