Aktuelltarkiv

• Upplyst palmhus i vinter

Publicerad 04 oktober 2017

Under den mörkaste delen av året, mellan 10 november och 21 januari kommer ljusdesignern Bruce Munros installationer för första gången visas i Sverige. I ljusutställningen LIGHTS visar han sina skapelser i både Trädgårdsföreningen och Slottsskogen.

• Trädgårdsdagboken oktober

Publicerad 01 oktober 2017

Sommaren går mot sitt slut men det finns fortfarande gott om blommor och dofter att njuta av i Trädgårdsföreningens rabatter och woodlands. Träd, buskar, perenner och gräs visar upp höstens alla färgtoner. Trädgårdsmästare Nicholas Delahooke berättar om vad som händer i parken i oktober.

• Guidningar i parken

Publicerad 27 mars 2017

Under året har du möjlighet att följa med på guidningar i parken, bland tusentals rosor i Rosariet och i Palmhuset.

• Entréerna till parken renoveras

Publicerad 10 mars 2017

Under året renoverar vi parkens entréer. Arbetet sker i omgångar, Under våren renoverades entrén vid Södra vägen och till hösten fortsätter arbetet med de andra entréerna.

Gå till sida:   1