Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. I Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens guldålder.

• Trädgårdsdagbok februari

Publicerad 02 februari 2017

Trädgårdsmästare Malin Löfstrand berättar om vad som händer i parken i februari.

• Kamelia 11-26 februari

Publicerad 12 januari 2017

I Palmhusets västra flygel blommar kameliorna i lackrött, vitt och rosa. Under två veckor får du veta mer om denna vinterskönhet.

• Välkommen till en ny och bättre webbplats

Publicerad 14 december 2016

Trädgårdsföreningen har fått en ny webbplats som anpassar sig efter den skärm du använder. Det finns även en förbättrad e-tjänst som gör det enklare att boka lokal i parken.

Se allt inom aktuellt
Kompletterande innehåll